H I R D E T É S
Kiemelt MM Pont:
Szigma autósbolt
Székesfehérvár Széna tér 10

Üdvözlünk a MOBILMATRIX Intelligens Életrendszerében!


Rendszerünk új, v2.0 verziójának bevezetésével szolgáltatásaink köre számtalan új, hasznos funkcióval bővült.

Mitől intelligens a MOBILMATRIX?

Nem csinálunk belőle nagy titkot, részben attól, amitől többek között például a Google, ami egy idő után olyan hirdetéseket jelenít meg, amik nagyobb valószínűséggel érdekelhetnek: kiértékeli a korábbi kereséseid, kattintásaid és egyebek alapján készült statisztikai adataid.

De ha már itt tartunk, a Google-n kívül milliónyi más oldal teszi ezt, viszont azokon már ritkán tapasztalható ennek bármiféle járulékos hatása a felhasználó felé, például a legtöbb weboldalon ugyanolyan sorrendben látod a tartalmakat, mint mindenki más, függetlenül milyen témák érdekelnek. Ellenben az üzemeltetők nem ritkán hatalmas bevételekre tesznek szert, köztük a te internetezési szokásaidról készített statisztikákból vagy azokat felhasználva.

Hasonlóan, a MOBILMATRIX is megjegyzi mikre kattintasz (oldalainkon belül), milyen QR kódokat olvasol be, viszont az így gyűjtött információkat legfőképp arra használja, hogy számodra egyre érdekesebb, hasznosabb tartalmakat közölhessen. Ilyenek például a főoldalon megtalálható számtalan hírcsatornáról érkező hírek, melyeket ezernyi szempont szerint elemez rendszerünk, majd az eddigi statisztikai adataid alapján kiválogatja számodra a legérdekesebbeket, legaktuálisabbakat.

A különbség tehát látható: míg sokan mások kizárólag üzleti szemmel nézik a dolgokat, addig mi technikai és legfőképp emberi szemmel is.

Persze valamiből a költségeket is fedezni kell, ami egy internetes szolgáltatás esetén főként a reklámmegjelenítés. Mi ezt is úgy próbáljuk kivitelezni, hogy mind számodra, mind a hirdető számára a lehető leghasznosabb módon történjen. Szerződött partnereink, a MOBILMATRIX Pontok jól átlátható kategorikus és területi bontásban kerülnek adatbázisunkba, vásárlóik/ügyfeleik értékelést írhatnak róluk, ráadásul nagyrészt olyan helyi vállalkozásokról, üzletekről van szó, akik ott vannak tőled egy karnyújtásnyira, sőt nagy eséllyel rajtuk keresztül találtál a MOBILMATRIX-ra. A fentebb említett adatok alapján próbáljuk számodra közülük azokat megjeleníteni felületünkön, akiknél reális, hogy vásárolnál vagy igénybe vennéd szolgáltatásaikat (ami ugyanezen oknál fogva számukra nagyon hatékony reklám), így hasznossá és nem pedig idegesítővé tenni számodra a nálunk látható reklámokat. Ezen felül olyan fejlett technikai lehetőségeket is biztosítunk számukra, melyekkel könnyen, költséges önálló technikai fejlesztések nélkül megjutalmazhatják hűséges ügyfeleiket, vásárlóikat (így megerősítve ügyfél/vásárlókörüket az ő szemszögükből), vagy beváltható bónokat megnyerő szerencséseket láthatnak viszont üzletükben, egy lehetséges új ügyfél/vásárló személyében. Folyamatosan keresünk olyan cégeket is, akik különféle szolgáltatásaikat szeretnék mobiltelefonról könnyen elérhetővé tenni, számukra elkészítjük ezeket a mobiltelefonok széles skálájára és számítógépekre is kitűnően optimalizált webes (így platformfüggetlen) keretrendszerünkbe integrálva.

Végső célunk egy olyan rendszer megalkotása, mely ebben a rohanó világban szinte minden lehetséges területen (nagy vonalakban: informálódás, ügyintézés, kapcsolattartás, vásárlás, kikapcsolódás) időt és pénzt spórol használóinak, tisztességes és jól működő reklámot, szolgáltatásaik értékesítésére végletekig fejlett és felhasználóbarát technikai felületet biztosít üzleti partnereinek. Eddig elkészült, valamint fejlesztés alatt, tervezés alatt álló szolgáltatásainkra tekintve ez a cél megvalósul.

Légy részese te is ennek, regisztrálj, látogasd oldalunkat, használd a rendszerünk kínálta egyedi lehetőségeket, keresd QR kódjainkat és kövesd nyomon egyre dinamikusabb fejlődésünket, mely során:

A jövőt hozzuk el.