MOBILMATRIX.COM - Regisztrációs Feltételek

1. Alapdefiníciók
    Felhasználó: A mobilmatrix.com-on adatait megadva a szolgáltatások igénybevételének céljából regisztráló személy.
    Szolgáltatás: A mobilmatrix.com rendszerében elérhető funkciók
    Szolgáltató: A mobilmatrix.com-ot üzemeltető cég: mobilmatrix (mobilmatrix Cím: 8007 Székesfehérvár Pf. 17., mobilmatrix.com)
    MobilMatrix Pont: A szolgáltatóval szerződésben álló partnercég, aki a mobilmatrix.com rendszerén keresztül bónokat, kedvezményeket, szolgáltatásokat biztosíthat a felhasználóknak.
    A Rendszer: A mobilmatrix.com-on elérhető, a szolgáltató által üzemeltetett online rendszer.

 

2. Alapvető rendelkezések
    a. A felhasználó a regisztrációval kijelenti, hogy elfogadja ezen feltételeket
    b. A szolgáltató ezen feltételek szerint jár el szolgáltatásai üzemeltetése során.
    c. A regisztrációval a felhasználó hozzájárul a regisztrációkor, vagy a regisztráció után későbbiekben megadott adatainak az adatvédelmi és adatkezelési elvek (3. pont) szerinti tárolásához, kezeléséhez, felhasználásához. A felhasználó kijelenti, hogy ezen adatokat valósan adta meg és törekszik azokat naprakészen tartani.
    d. A szolgáltató nem vállal felelősséget a mobilmatrix.com rendszerén keresztül, a
MobilMatrixPontok által nyújtott szolgáltatásokért, mindazonáltal igyekszik panasz esetén továbbítani azt aMobilMatrixPont felé, igyekszik a felhasználónak segítséget biztosítani a panasz által érintett szolgáltatás megfelelő igénybevételének céljából.
 
   e. A szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás nem megfelelő, gondatlan vagy figyelmetlen használatából eredő esetleges anyagi és egyéb károkért.
    f. A szolgáltató nem vállal felelősséget egy esetleges rendszermeghibásodás miatti szolgáltatáskimaradásból eredő vélt vagy valós károkért, ugyanakkor igyekszik ezeket minél hamarabb elhárítani.

    g. A szolgáltató jogosult bármikor egyoldalúlag módosítani a regisztrációs feltételeket, melyről a felhasználókat tájékoztatja amennyiben a változás(ok) különösen érinti(k) őket.
    h. A felhasználó a beleegyezik, hogy a szolgáltató a felhasználó által megadott email címre a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos vagy új szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat, a szolgáltatások igénybevételéből adódó vagy ahhoz szükséges értesítéseket küldjön.

 

3. Adatvédelmi és adatkezelési elvek
    a. A szolgáltató törekszik minden, a felhasználó által regisztrációkor, vagy regisztráció után később, a szolgáltatások használata során megadott minden személyes adat legjobb tudása és lehetőségei szerinti legnagyobb mértékű technikai védelmére
    b. A szolgáltató tárolja a felhasználó regisztrációkor megadott belépési(felhasználói) nevét, email címét, lakóhelyeként megadott települését, belépési jelszavából generált ellenőrzőkódját; regisztrációkor vagy a későbbiekben megadott telefonszámát, teljes nevét, teljes lakcímét; egyéb esetlegesen megadott bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez szükséges adatait.
    c. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükséges lehet további, a regisztrációkor be nem kért adatok megadása, ezt a rendszer a szolgáltatás igénybevétele előtt bekérheti.
    d. A szolgáltató tárolja a felhasználó által, a rendszerbe való belépéshez használt internethozzáférési végpontok IP
címét. Erre alapvetően a rendszer működése, a felhasználói fiókok megfelelő védelme miatt van szükség.
    e. A szolgáltató tárolhatja a belépések, és egyéb a szolgáltatás használata során a felhasználó által végrehajtott műveleteket és ezek időpontjait, biztonsági és statisztikai célokból.
    f. A szolgáltató jogosult a rendszer és szolgáltatásai működéséhez elengedhetetlen cookiekat(sütiket) elhelyezni a felhasználó által használt böngészőprogramban (számítógépén; mobileszközén).
    g. A szolgáltató a felhasználó személyes adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve aMobilMatrixPontok részére, amennyiben a felhasználó olyan szolgáltatást vesz igénybe, amelyhez ezen adatok továbbítása elengedhetetlen a szolgáltatás mivolta miatt.
    h. A mindenkori hatályos törvények alapján bűnüldöző szervek és az egyéb erre való joggal felruházott hatóságok felszólíthatják a szolgáltatót bűncselekményekkel összefüggésbe hozható felhasználók adatainak kiadására, amennyiben ezen adatokat nyomozati vagy bizonyítási célokra szükségesnek tartják. Az ilyen jellegű felszolításoknak megalapozottságuk esetén a szolgáltató köteles eleget tenni.
    i. A rendszer időnként (főleg statisztikai jellegű) kérdéseket tehet fel a felhasználók részére, az intelligens funkciók megfelelő működésének érdekében. Az ezekre adott válaszokat személyes adatként kezeljük, a felhasználóval összetársítható módon nem adjuk őket ki harmadik fél részére.
    j. A felhasználó belépési (felhasználói) neve nyilvánosan látható, amennyiben a felhasználó hozzászólást, véleményt ír a rendszerbe.